Therapeutische voetreflexmassage

Omdat ieder persoon anders is, worden Uw persoonlijke klachten in kaart gebracht en aan de hand daarvan word er een op maat gemaakt behandelplan samengesteld. Hoeveel behandelingen er nodig zijn is per persoon verschillend, en sterk afhankelijk van de aard van de klacht, en hoe het lichaam op de massage reageert, maar meestal zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig. Natuurlijk worden de resultaten tussentijds met U besproken.

Ontspannende voetreflexmassage

In deze haastige en stressvolle tijd is een moment van ontspanning een weldaad. Een ontspanningsmassage is een moment voor Uzelf, zal het zelf genezend vermogen van het lichaam activeren en u zult ervaren dat U zich beter in balans voelt. U kunt kiezen voor een ontspanningsmassage van 30 of 50 minuten.

Ontspannende rugmassage

Door ontspannende grepen toe te passen op de back shu punten op Uw rug zullen stagnaties opgeheven kunnen worden, waardoor de energie doorstroming zal verbeteren en de rug meer ontspannen zal zijn.

Chinflex massage

De massage wordt uitgevoerd op Uw hoofd, nek, schouders, onderbeen en voeten. Deze ontspannende en vitaliserende massage voelt als een echte weldaad, mede doordat Uw hoofd en nek ook de volle aandacht krijgen.